Uit eten in Alphen aan den Rijn


Alphen aan den Rijn heeft een grote keuze aan gezellige restaurants. Een aanrader is de Aarkade met het daarachtergelegen Thorbeckeplein waar u een grote concentratie van restaurants aantreft. U kunt bij mooi weer heerlijk aan het water zitten of op één van de terrassen aan het plein.
Maar ook voor een heerlijke kop koffie met wat lekkers erbij kunt u daar terecht. Bijvoorbeeld bij Barista café, erg populair onder de lokale bevolking.

Voor een gezond ontbijt of lunch raden wij Healthy and Joy aan waar het vriendelijke personeel met veel passie aan uw kopje koffie of maaltijd werkt.

Ook wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Alphen aan den Rijn. U kunt bijvoorbeeld bij Wijnbar&zo genieten van een uitgebreid wijnassortiment en fingerfood.

Er zijn in Alphen aan den Rijn zoveel verschillende restaurants waar u uit kunt kiezen. Te veel om op te noemen. Dat doen wij dan ook niet.
Daarvoor kunt u terecht bij eet.nu waar u aan de hand van uw eigen voorkeuren het voor u geschikte restaurant kunt vinden.

Eet smakelijk!

Reacties

Populaire posts